WOODENLEG

DESIGN STUDIO (Dublin, Ireland)

Interior design.

The project of the interior created for the needs of our studio. The front glass available from the pavement level where we designed showroom. The spot for architects’ work is situated in a wooden house that breaks the austerity and introduces a different scale to the interior. In front of the houses we created space for our clients. In order to divide the large space, we designed alleys that give a certain intimacy. The overall project has been kept in a minimalist style so that our works remain the major point of interest. Both the floor and the ceiling have been used to present furniture. The sense of distorted gravity gives visitors a fresh perspective from which to view objects. The austerity of concrete walls and floors is broken by the softness of natural oak, which is the main material of our furniture.

P 05_1

P 05_2

 

Design Studio Woodenleg